16 september 2023 Taptoe Nuland

16 september 2023 Taptoe Nuland

webmaster
19 september 2023

Op 16 september gaf het VFKG acte de présence op de 9e editie van Taptoe Nuland, georganiseerd door Harmonie Union. De streetparade door Nuland verliep kletsnat. Het regende doorlopend met zelfs af en toe heftige plensbuien! Later op de avond tijdens onze Taptoeshow en de finale waren de weergoden ons beter gezind en bleef het gelukkig droog. De prachtig aangelichte St. Jans onthoofdingskerk met toren was ons decor. Onze show is goed ontvangen door het massaal aanwezig publiek gezeten op de vier tribunes, getuige het lustig meeklappen, enthousiaste reacties en luid applaus. Uiteraard klonk ook het "Mineurslied" prachtig over het Taptoeterrein. Na de finale marcheerden we af met onze vrolijke afmarsmedley: Skoda lásky (Rosamunde) en Bömischer Traum en kwam daarmee voor ons een einde aan een mooie en geslaagde taptoe.

Geheel links het VFKG.

Fotocredits:

Lucas van Berkel (drone)

Cees Ringelberg